Facebook pagina tijdelijk verbergen

Het kan voorkomen dat je je Facebook pagina tijdelijk wilt verbergen. Bijvoorbeeld omdat je net begonnen bent met het instellen van de pagina en deze pas online wilt zetten als de pagina helemaal klaar is.

Of misschien wil je eerst enkele vervelende (spam)berichten verwijderen voordat je de pagina weer online wilt zetten.

Wat je reden ook is. Hier lees je hoe je je Facebook pagina tijdelijk offline kunt zetten zodat deze verborgen is voor bezoekers.

Je Facebookpagina tijdelijk verbergen

Om je Facebookpagina tijdelijk te verbergen voor bezoekers ga je eerst naar je Facebook pagina toe en klik je rechtsbovenin op Instellingen (zie afbeelding):

Facebook pagina instellingen

 

Vervolgens kies je aan de linkerkant voor Algemeen en aan de rechterkant voor Zichtbaarheid van pagina:

Facebook pagina offline

 

Vink het hokje bij Publicatie van pagina ongedaan maken aan en klik op Wijzigingen opslaan:

Facebook pagina offline

 

Je ziet nu de melding staan Publicatie pagina ongedaan gemaakt:

Facebook pagina offline

 

Wie kan een verborgen Facebookpagina zien?

Alleen jij en eventuele andere beheerders kunnen de pagina bekijken. Je ziet dan wel een duidelijke melding dat de pagina op dit moment niet zichtbaar is voor het publiek:

Facebook pagina offline

Deze pagina is niet gepubliceerd. Meer informatie over niet-gepubliceerde pagina’s en publiceer deze pagina wanneer je klaar bent.

Voor anderen is de pagina niet zichtbaar. Alleen jij als beheerder krijgt deze melding te zien en alleen jij als beheerder kunt de pagina weer zichtbaar maken.

Een Facebookpagina weer zichtbaar maken

Wil je je Facebookpagina weer online zetten? Je kunt je Facebookpagina weer zichtbaar maken door naar de pagina te gaan.

Hier krijg je de melding te zien zoals hierboven aangegeven. Door op de tekst Publiceer deze pagina te klikken is je pagina meteen weer zichtbaar voor het publiek.

 

2 Reacties op Facebook pagina tijdelijk verbergen

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*